Drumles

Les informatie

Beatschool Den Haag is al meer dan 10 jaar een begrip op het gebied van het geven van drumles in Den Haag. Onze docenten zijn allen Conservatorium geschoold en hebben jarenlange ervaring in lesgeven. We zijn van mening dat elke leerling uniek is en daarom is er bij ons altijd sprake van drumles op maat. Er is veel ruimte voor ontwikkeling van eigen creativiteit en je hebt natuurlijk veel inbreng in je eigen lessen! We bekijken elke leerling individueel waardoor je altijd op een persoonlijke manier wordt benaderd.
Drumles
Individuele les
€29,95/per les
  • ✓ Voor jong en oud
  • ✓ Voor beginners en gevorderden
  • ✓ Les door een gediplomeerde docent
  • ✓ Oók voor mensen met een beperking
  • ✓ Les op professionele spullen

WAT GA JE LEREN

Tijdens de lessen wordt eerst de basis van het drummen aangeleerd. Hierbij starten we met de diverse basisritmes, breaks en fills. Zo leer je meteen muziek maken en meespelen met je favoriete nummer! Tegelijkertijd leer je muzieknotaties lezen, technische oefeningen zoals rudiments spelen, wordt er gelet op sound en vooral…..plezier gemaakt!

Drumles bij Beatschool Den Haag is voor jong en oud, van beginner t/m gevorderd.

Een drumles is individueel, duurt 30 minuten en kost €29,95 per les. Op aanvraag kan er ook een uur les worden gegeven. De locatie van de lessen is Spijkermakersstraat 154 te Den Haag.

Lessons can also be given in English and French!

Adres

Beatschool Den Haag, Spijkermakerstraat 154, 2512 ET Den Haag

Telefoon

+31 6 48 25 70 20

E-mail

beatschooldenhaag@gmail.com

Formulier: Drumles