Handpan les

Als één van de weinigen in Nederland geven wij ook les in het bespelen van de handpan.

Voor veel mensen nog een onbekend instrument, voor anderen hét instrument van de 21ste eeuw. En niet zonder reden: veel mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden van dit prachtige instrument.

Met een handpan produceer je moeiteloos de mooiste klanken en is eenvoudig te bespelen door, zowel geoefende muzikanten, als door personen zonder enige muzikale ervaring. Het instrument heeft een prettige resonantie en doordat er eenvoudig prachtige melodieën ontstaan word je als het ware meegesleurd naar een hogere muzikale dimensie.

Wil je graag les? Neem even contact op via de contact pagina!

 

Drumworkshop

Bij onze drumworkshops leer je in sneltreinvaart de basis van het drummen. Met een groep van maximaal vier personen ga je aan de slag om al snel een basisritme en fill te kunnen spelen. Hiermee gaan we direct al meespelen met jouw favoriete muziek! Tijdens de workshop komen o.a. ritmes, fills, samenspel, drumnotaties en natuurlijk het maken van muziek aan bod.

Je hebt keuze uit een eenmalige óf serie van workshops. Natuurlijk kunnen de workshops ook cadeau worden gedaan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de ‘contact‘ pagina.

guda_presentation4
14409942_1098734306870385_5980472133431873824_o