Handpan les

Als één van de weinigen in Nederland geven wij ook les in het bespelen van de handpan.

Voor veel mensen nog een onbekend instrument, voor anderen hét instrument van de 21ste eeuw. En niet zonder reden: veel mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden van dit prachtige instrument.

Met de HandPan Drum produceer je moeiteloos de mooiste klanken en is eenvoudig te bespelen door, zowel geoefende muzikanten, als door personen zonder enige muzikale opleiding. Het instrument heeft een prettige resonantie en doordat er eenvoudig prachtige melodieën ontstaan word je als het ware meegesleurd naar een hogere muzikale dimensie.

Als basis voor dit instrument dienden verschillende percussie-instrumenten uit de hele wereld. De verschillende tonen vormen samen een harmonieus geheel.

Wil je graag les? Neem even contact op via de contact pagina!

 

il_570xn-946930066_861e

Drumworkshop

Bij de drumworkshop leer je in sneltreinvaart de basis van het drummen. Met een groep van maximaal vier personen ga je samen aan de slag om al snel een basisritme en fill te kunnen spelen. Tijdens de workshop komen ritmes, fills, drumnotaties en natuurlijk het maken van muziek aan bod.

Natuurlijk kan de workshop ook cadeau worden gedaan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de ‘contact‘ pagina.